Gezichtsbehandelingen

In elke behandeling staat de huid centraal. Voorafgaand aan de behandelingen wordt er gekeken naar de huidconditie en met de producten van Mineral Skin Cosmetics is er altijd een passende behandeling.

Alle behandelingen zijn samengesteld om optimale huidverbetering te realiseren en om aan eventuele huidproblemen  te werken. Voor een extra ontspannen gevoel en relaxte ervaring, kunt u kiezen uit een van de behandelingen met uitgebreide massage. Zo kunt u het nuttige met het aangename combineren.

Mocht u de behandeling willen uitbreiden met een verf en/of harsbehandeling, zullen de kosten € 5 per element zijn.
 

MelaMooi kennismaking 35 min.
De ideale behandeling om kennis te maken met MelaMooi en de producten van Mineral Skin Cosmetics. Een compacte behandeling met een reiniging, massage en masker.

€ 34,50

 

MelaMooi kleinigheidje 25 min.Een kleine gezichtsbehandeling voor iedereen die net iets meer wil dan alleen het verwijderen van ongewenste haartjes of het verven van wimpers of wenkbrauwen. Een korte reiniging met een reinigingsgelgel en een peeling, epileren is inbegrepen.

€ 28,50

 

MelaMooi tussendoortje 60 min.
Voor iedereen die even tussen alle drukte door willen ontspannen.  Een behandeling die zorgt voor een goede reiniging inclusief epileren, een ontspannende massage en een verzorgend masker.

 52,50
 
MelaMooi opfrissen 40 min.
Een frisse behandeling die de huid weer laat stralen, aangepast aan wat de huid nodig heeft. De diepe reiniging en intensief voedende en hydraterende verzorging laten de huid weer stralen.
 
€ 39,50
 
MelaMooi bijkomen  75 min.
De behandeling waar iedereen weer volledig van opknapt. Een combinatie van totale ontspanning en huidverbetering zorgen voor een fris en ontspannen gevoel met een stralend zachte huid. Alle wensen betreft ongewenste haartjes verwijderen en/of verven zijn inbegrepen.
 
€ 59,50
 
GIGI Nutri-Peptide  75 min.
Dit is de gezichtsbehandeling op het gebied van huidverbetering. Nutri peptide is inzetbaar bij: droge huid, verminderde huidelasticiteit, fijne lijntjes en rimpels, hyperpigmentatie, stevigheidsverlies en doffe huid. Het stimuleert de vernieuwing van de huid met zichtbaar resultaat direct na de behandeling.
 
€ 69,50
 

 

 


sfeer impressie