Zwangerschap

Gefeliciteerd met je zwangerschap!

Je gaat een bijzondere maar ook intensieve tijd tegemoet. Je lichaam veranderd. Onder invloed van hormonen veranderen je spieren en gewrichten, alles wordt losser en soepeler en maakt zich klaar voor de komst van je kindje, juist daarom is het goed om tijd voor jezelf te nemen. Met bewustwording en aandacht voor alle veranderingen in je lichaam kan een zwangerschapsmassage een goede ondersteuning zijn in deze speciale periode. De massage laat je even helemaal ontspannen en opladen en helpt je om bewust stil te staan bij alle veranderingen.

Een massage is heerlijk voor jou en je baby. Het zorgt voor een betere nachtrust en verminderd zwangerschapsklachten zoals; spierpijn, rugpijn, spataders, krampen en bandenpijn. Het vermindert oedeem, verlaagt de bloeddruk en stimuleert de bloedsomloop en lymfestelsel. Baby’s in de buik pikken de stemming van hun moeder op. De gelukzalige stofjes (dopamine, oxytocine, endorfine en serotonine) die je tijdens een massage aanmaakt, komen ook bij je baby terecht. Bovendien voelt je baby aan jouw lichaam en hartslag dat jij ontspant, waardoor hij ook ontspant en dat stimuleert de optimale ontwikkeling van de baby

Gun jezelf een moment van ontspanning en blijf goed voor jezelf zorgen, zodat je ook alle liefde en aandacht aan de mensen om je heen kunt blijven geven. “wat je niet hebt, kun je niet weggeven”.

Zwangerschapsmassage

De zwangerschapsmassage is een combinatie. In deze massage worden rug, nek en schouders gemasseerd, armen en handen en de voeten. De kosten van hiervan zijn €32 en de duur ervan is 25 minuten.
 €32
   
Bijna mama arrangement 

Ons "bijna mama" arrangement is uitgebreider om langer te genieten. Een arrangement voor alle vrouwen die (opnieuw)  “bijna mama” gaan worden. Deze duurt 60 minuten en bevat de massage zoals de zwangerschapsmassage, maar met een extra gezichtsreiniging, modelleren van de wenkbrauwen, gezichtsmassage, het masseren van de benen en nagels lakken.
€69
   
Bijna mama PLUS arrangement

Het “bijna mama PLUS” arrangement is zoals hierboven beschreven, maar met gelpolish op de teennagels in plaats van gewone nagellak en extra gezichtsverzorging met een peeling en masker.
 €89
   
Nieuwe mama arrangement

Dit “nieuwe mama” arrangement is voor iedereen die voor het eerst moeder is geworden en een nieuwe titel heeft gekregen, voor iedereen die opnieuw moeder is geworden of al heel lang moeder is en even nieuwe energie op wil doen en zich als nieuw wil voelen. Durf wat tijd aan jezelf te besteden, want naast een moeder moet je ook jezelf kunnen blijven. Ga af en toe even alléén de deur uit, je kunt er daarna echt weer beter tegenaan!
Het arrangement duurt 75 minuten en heeft alle factoren om volledig te genieten. Een volledige lichaamsmassage met veel drukpunten die de blokkades in jou energiebanen doorbreken en zorgen voor nieuwe en positieve energie. Voor het gezicht een intensieve boost dat zorgt voor een gladde huid en om de huid te laten stralen met een natuurlijke glow. Alle wensen betreft ongewenste haartjes verwijderen en/of verven zijn inbegrepen, zodat jij weer als nieuw de salon verlaat.
 €76
   

 


sfeer impressie