ARRANGEMENTEN

Van top tot teen arrangement     -      €76         60 minuten
Van top tot teen is een heerlijk ontspannen behandeling. Een combinatie van een full body lichaamsmassage en gezichtsbehandeling inclusief het modelleren van de wenkbrauwen.

DuOolaboo arrangement     -     €132     -    ruim 2.5 uur durend
Tijdens een warm voetenbad met koffie/thee worden de voeten heerlijk gewassen. Een Chinese filosofie. Om open te staan voor nieuwe dingen, moeten we oude gewoontes en gedachten afspoelen. Na het voetenbad ritueel een heerlijke uitgebreide gezichtsbehandeling met 2 stappen reiniging, een masker, een voetenmasker die aan het einde van de behandeling even in gemasseerd wordt, een drukpunten massage met een essentiële olie en een klassieke gezicht/hoofdhuidmassage. Na een ontspannen behandeling staat er een leuke verassing voor thuis klaar, met een sapje en wat lekkers om even bij te komen.    


Bruidsarrangement     -     €122.50
Op je mooist, op je mooiste dag! Om voor de grote dag de voorbereidingen makkelijker te maken hebben we een arrangement samengesteld om de dag compleet te maken. Een gezichtsbehandeling inclusief modeleren van de wenkbrauwen, indien het gewenst is de wenkbrauwen en/of wimpers verven. Een manicure inclusief een set gelpolish en het verzorgen van de make-up op de grote dag(op locatie) inclusief een proefmake-up.