GEZICHT

Wist je dat onze huid ons grootste orgaan is? Gemiddeld maar liefst 16% van ons lichaamsgewicht! Belangrijk dus om goed voor jouw huid te zorgen en jouw huid de aandacht te geven die zij verdient! Doordat wij gebruik maken van de producten van Oolaboo hebben wij voor iedereen iets passends.

De producten van Oolaboo zijn huidverbetering gericht en vallen onder de cosmeceuticals. Ze werken voor de diepere huidlagen en kunnen daarmee specifieke huidproblemen zoals acne, rosacea en eczeem effectiever aanpakken. Maar ook gaat het huidveroudering tegen en zijn er hele goede en zichtbare resultaten te behalen met de lijntjes in de huid en verslapping van de huid.

De huidverbeteringsproducten van Oolaboo bevatten zoveel mogelijke natuurlijke en actieve ingrediënten die van nature ook in onze voeding voorkomen en dat is een bewuste keuze. Hoe natuurlijker de ingrediënten, hoe beter deze door de huid worden opgenomen. Onze huid herkent namelijk natuurlijke ingrediënten maar al te goed. Ondersteuning van binnenuit met de cosmetische supplementen is essentieel, 70% van jou huidconditie wordt immers bepaald door voedingsstoffen die je tot je neemt. Door de combinatie te maken van ‘slikken’ en ‘smeren’ bereik het maximaal haalbare resultaat.

Alle Oolaboo treatments zijn behandelingen welke verbeterend werken op de huidconditie. Dankzij de natuurlijke bio-actieve ingrediënten staat Oolaboo voor huidverbetering op het hoogste niveau. Echter niet iedereen heeft hetzelfde huidtype, daarom kan elke behandeling geboekt worden en worden de producten afgestemd, passend bij jou huidtype. 
Boek nu één van de unieke treatments en jou huid zal je dankbaar zijn.