SAMEN GENIETEN

Om de keuze voor een duo-behandeling makkelijker te maken, hebben wij alvast twee leuke duo arrangementen samen gesteld. De prijs is een totaalbedrag voor 2 personen.

DuOolaboo deluxe arrangement     -     €137     -    ruim 2.5 uur durend
Tijdens een warm voetenbad met koffie/thee worden de voeten heerlijk gewassen. Een Chinese filosofie. Om open te staan voor nieuwe dingen, moeten we oude gewoontes en gedachten afspoelen. Na het voetenbad ritueel een heerlijke uitgebreide gezichtsbehandeling met 2 stappen reiniging, een masker, een voetenmasker die aan het einde van de behandeling even in gemasseerd wordt, een drukpunten massage met een essentiële olie en een klassieke gezicht/hoofdhuidmassage. Na een ontspannen behandeling staat er een leuke verassing voor thuis klaar, met een sapje en wat lekkers om even bij te komen. (exclusief losse elementen)

DuOolaboo simple arrangement     -     €115     -    1.5 uur durend
Een eenvoudige maar relaxte gezichtsbehandeling met de producten van Oolaboo. Starten met een reiniging en peeling. De 2 fasen massage maakt het een echte Oolaboo beleving en met een passend masker, zorgt het voor een ontspannen behandeling en een weldaad voor de huid. (exclusief losse elementen)


Voor zowel een gezichtsbehandeling als voor een massage is mogelijk om samen te komen. Ook als jullie niet voor dezelfde behandeling kiezen, alles is mogelijk. We kijken graag met jullie mee naar jullie wensen en onze mogelijkheden. 

Stel jullie eigen ochtend of middag samen met behandelingen, een hapje eten, high tea of borrelplank en kom langer genieten. Badjas en slippers zijn aanwezig. 

We ontvangen ook graag vriendinnengroepen, voor een gezellig uitje. Vraag naar de mogelijkheden.