OOLABOO

De huidverbeteringsproducten van Oolaboo, ook wel cosmeceuticals genoemd, bevatten zoveel mogelijke natuurlijke en actieve ingrediënten die van nature ook in onze voeding voorkomen en dat is een bewuste keuze. Hoe natuurlijker de ingrediënten, hoe beter deze door de huid worden opgenomen. Onze huid herkent namelijk natuurlijke ingrediënten maar al te goed. Ondersteuning van binnenuit met de cosmetische supplementen is essentieel, 70% van jou huidconditie wordt immers bepaald door voedingsstoffen die je tot je neemt. Door de combinatie te maken van ‘slikken’ en ‘smeren’ bereik het maximaal haalbare resultaat.

Alle Oolaboo treatments zijn behandelingen welke verbeterend werken op de huidconditie. Dankzij de natuurlijke bio-actieve ingrediënten staat Oolaboo voor huidverbetering op het hoogste niveau. Echter niet iedereen heeft hetzelfde huidtype. Daarom heeft Oolaboo specifieke behandelingen gecreëerd. 
Boek nu één van de unieke treatments en jou huid zal je dankbaar zijn.

Meet & Treat     -     €34.50     -     30 minuten
geschikt voor alle huidcondities
De Meet and Treat bestaat uit een intake gesprek en een kennismakingsbehandeling. Ben je nog niet bekend met Oolaboo en MelaMooi, dan is dit een mooie eerste behandeling. Je maakt kennis met de producten en ervaart een mini skin treatment en modeleren direct je wenkbrauwen. We bespreken je wensen, stellen een behandelplan op voor een vervolgbehandeling en je krijgt product advies voor thuisgebruik.


Authentic treatment     -     €69.50     -     60 minuten
geschikt voor alle huidcondities

De Authentic treatment inclusief epileren geeft een ultiem gevoel van exclusiviteit. Er wordt gewerkt met speciaal voor jou geselecteerde producten passend bij jou huidconditie. Er wordt gestart met een bijzonder handwasritueel. De behandeling bevat een 2-fasen gezichtsmassage. Een Shiatsu drukpuntmassage met  een 100% natuurlijke blends van essentiële en plantaardige oliën speciaal voor jou geselecteerd, om de huid intensief te verjongen, te zuiveren of te verzachten. Opvolgend een ontspanningsmassage van het gelaat, decolleté, nek en schouders. De heerlijke geursensatie, de effectieve massagegrepen en de meest kostbare en intensieve bio-actieve ingrediënten zorgen ervoor dat de huid weer straalt met een nieuwe frisheid. Tijdens het inwerken van een masker afgestemd op het huidtype, worden handen of voeten nog heerlijk gemasseerd. Gedurende deze behandeling kan er extra aandacht besteed worden aan de lijntjes rondom de ogen met behulp van de Ageless moisturizing & cooling eye pads. 

Authentic Sublime treatment     -     €82.50     -     90 minuten
geschikt voor alle huidcondities
De Authentic Sublime is de opvolger van de Authentic behandeling. Deze sublieme behandeling heeft alles in huis voor het meest ontspannen en relax momentje voor jezelf. Het bevat alles zoals de Autenhtic treatment behandeling, maar het heeft meer. Er is keuze uit een extra element, bijvoorbeeld de wenkbrauwen verven. Er hoeft geen keuze gemaakt te worden tussen de handen- of voetenmassage, beide worden meegenomen in deze behandeling. Om het ultieme ontspanningsgevoel te ervaren, is de 2-fasen gezichtsmassage extra uitgebreid en heerlijk lang. Kortom, alles om even helemaal op te laden!


Deep cleansing purifying treatment     -     €39.50     -     45 minuten
geschikt voor vette, onzuivere huidcondities en een huid met acne
De behandeling brengt de huid terug in balans met als doel de huid te zuiveren, de talgproductie te normaliseren en de poriën te verfijnen. De huid ondergaat een dieptereiniging, onzuiverheden worden verwijderd en er wordt een diep zuiverend kleimasker aangebracht met ontstekings- en talgremmende eigenschappen. Het resultaat is een schone, frisse, egale en zuivere huid. Dankzij bio-actieve ingrediënten zoals o.a. Chinese kaneelolie, gember en salicylzuur wordt de huid effectief gereinigd, zonder daarbij de talgklieren te prikkelen, zodat de huid optimaal in balans wordt gebracht. Gedurende de inwerktijd van het masker ontvangt u tevens een korte effectieve massage gebaseerd op shiatisu technieken. Tijdens deze behandeling wordt er extra aandacht besteed aan het advies voor het gebruik van de cosmetische voedingssupplementen, om het probleem van een vette, onzuivere en/of acne huid, van binnenuit te behandelen. Zeer geschikt om in kuurverband toe te passen.

 

Goodbye redness treatment     -     49.50     -     45 minuten
geschikt voor couperose, rosacea, eczeem & weerstand loze huidcondities en mensen met een parfum allergie.
Belangrijke focus tijdens deze behandeling is om de huid sterk te voeden, te herstellen, te kalmeren en optimaal te beschermen. Deze ‘boost’ behandeling op basis van antioxidanten biedt een effectieve bescherming tegen externe, agressieve milieu-invloeden die dagelijks de huid beschadigen en doen verzwakken. Tijdens deze behandeling krijg je  een dubbel kalmerend masker. Te beginnen met korte maar zeer weldadige massage waarbij gebruik wordt gemaakt van een kalmerend masker waarna wordt afgesloten met een verkoelend en roodheid reducerend masker. De Saveguard producten zijn allemaal 100% parfumvrij. 


Truffle intensive anti-aging treatment    -     €89.50     -     90 minuten
geschikt voor lijntjes, verslapte en rijpere huidcondities
Om het ultieme gevoel van luxe, exclusiviteit en een fantastisch anti-aging resultaat te ervaren is deze behandeling ontwikkeld. Er wordt gestart met een bijzonder handwasritueel, gebaseerd op een oude Japanse traditie welke een nieuw begin symboliseert. Na de oppervlakte en diepte reiniging met een zachte handscrub, volgt een 2-fasen gezichtsmassage. Een Shiatsu drukpuntmassage met  een 100% natuurlijke blends van essentiële en plantaardige oliën speciaal voor jou geselecteerd, om de huid intensief te verjongen, te zuiveren of te verzachten. Opvolgend een ontspanningsmassage van het gelaat, decolleté, nek en schouders. Voordat het geweldig geurende Truffle masker wordt opgebracht en je een decolleté-pakking krijgt, zal er eerst extra aandacht besteed worden aan de ogen d.m.v. een anti-aging oogbehandeling met moisturizing & cooling eye pads. Wanneer de huid alle bio-actieve werkstoffen uit het masker opneemt ontvangen jou handen en heerlijke handmassage. Er wordt afgesloten met een specifieke penceelmassage rond de ogen. De producten welke worden gebruikt hebben een exclusieve samenstelling van witte truffel, Zwitserse appel en arganstamcellen, deze hebben een anti-verouderende en rimpelvullende werking. De anti-oxidanten en vitamines helpen om vrije radicalen te bestrijden en de aanmaak van collageen in de huid te verhogen, waardoor jou huid er jong, zacht, egaal, gelift en stralend uitziet.