GEZICHT

In elke behandeling staat de huid centraal. Voorafgaand aan de behandelingen wordt er gekeken naar de huidconditie en met de producten van Oolaboo of Mineral Skin Cosmetics is er altijd een passende behandeling. Alle behandelingen zijn samengesteld om optimale huidverbetering te realiseren en pure ontspanning te bieden.

MELAMOOI “KENNISMAKING”     -       vanaf € 34.50     -     35 minuten
De ideale behandeling om kennis te maken met MelaMooi en de producten van Oolaboo of Mineral Skin Cosmetics. Een compacte behandeling met een reiniging, massage en masker.

MELAMOOI “KLEINIGHEIDJE”     -     vanaf € 28.50     -     25 minuten
Een kleine gezichtsbehandeling voor iedereen die net iets meer wil dan alleen het verwijderen van ongewenste haartjes of het verven van wimpers of wenkbrauwen. Een korte reiniging met een reinigingsgelgel en een peeling, epileren is inbegrepen.

MELAMOOI “TUSSENDOORTJE”     -     vanaf € 52.50     -     60 minuten
Voor iedereen die even tussen alle drukte door willen ontspannen. Een behandeling die zorgt voor een goede reiniging inclusief epileren, een ontspannende massage en een verzorgend masker.

MELAMOOI “OPFRISSEN”     -     vanaf € 39.50     -     40 minuten
Een frisse behandeling die de huid weer laat stralen, aangepast aan wat de huid nodig heeft. De diepe reiniging en intensief voedende en hydraterende verzorging laten de huid weer stralen.

MELAMOOI “BIJKOMEN”     -     vanaf € 59.50     -     75 minuten
De behandeling waar iedereen weer volledig van opknapt. Een combinatie van totale ontspanning en huidverbetering zorgen voor een fris en ontspannen gevoel met een stralend zachte huid. Alle wensen betreft ongewenste haartjes verwijderen en/of verven zijn inbegrepen.

GIGI NUTRI-PEPTIDE     -     € 69.50     -     75 minuten
Dit is de gezichtsbehandeling op het gebied van huidverbetering. Nutri peptide is inzetbaar bij: droge huid, verminderde huidelasticiteit, fijne lijntjes en rimpels, hyperpigmentatie, stevigheidsverlies en doffe huid. Het stimuleert de vernieuwing van de huid met zichtbaar resultaat direct na de behandeling