NA DE BEVALLING

De maanden van wachten zijn voorbij, een nieuw leven is geboren, hoe bijzonder! In de kraamtijd komt er veel op je af en je lichaam is nog niet helemaal de oude. Je lichaam heeft voor de zwangerschap en bevalling een flinke inspanning moeten leveren. Geniet eerst lekker van de typische babygeur, het aanraken van die kleine teentjes en het eeuwige knuffelen. Laat iedereen maar even goed voor je zorgen, maar vergeet straks ook niet om goed voor jezelf te zorgen. Het kan wel een jaar duren voor je lichaam weer helemaal hersteld is. Fysiek maar ook mentaal en dat laatste wordt vaak vergeten of onderschat. Ook emotioneel kan het een behoorlijke omschakeling zijn naar het moederschap. Wij hebben daarom het perfecte arrangement om even weer tot jezelf te komen. We nemen de tijd om jou als vrouw op nummer 1 te zetten. Naast moeder ben je ook nog een vrouw en partner, dat vergeten we snel.Nieuwe mama arrangement     -     €79     -     75 MINUTEN

Dit “nieuwe mama” arrangement is voor iedereen die voor het eerst moeder is geworden en een nieuwe titel heeft gekregen, voor iedereen die opnieuw moeder is geworden of al heel lang moeder is en even nieuwe energie op wil doen en zich als nieuw wil voelen. Durf wat tijd aan jezelf te besteden, want naast een moeder moet je ook jezelf kunnen blijven. Ga af en toe even alléén de deur uit, je kunt er daarna echt weer beter tegenaan!

Het heeft alle factoren om volledig te genieten. Een volledige lichaamsmassage met veel drukpunten die de blokkades in jou energiebanen doorbreken en zorgen voor nieuwe en positieve energie. Voor het gezicht een intensieve boost dat zorgt voor een gladde huid en om de huid te laten stralen met een natuurlijke glow. Alle wensen betreft ongewenste haartjes verwijderen en/of verven zijn inbegrepen en na de behandeling staat een kopje koffie of thee klaar, zodat jij weer als nieuw de salon verlaat.