Dag of feest make-up     -     €30
Een feestelijk make-up geheel naar eigen wens

Proefmake-up     -     €35
Heb je een feestje waarvoor jij je make-up wilt laten verzorgen, maar wil je eerst weten of een bepaalde look je staat?  Plan dan een afspraak voor een proefmake-up om te weten welke make-up goed bij jou past voordat je een feestje hebt. 

Bruidsmake-up     -     €100
Je wilt van de dag genieten, maar bovenal ook echt stralen. Je wilt de prachtigste versie van jezelf zijn.  Naast dat je ‘yes to the dress’ zegt, mag de perfecte make-up natuurlijk niet ontbreken. Iedere bruid is anders. Net als elke bruidsjurk en bruiloft. Samen kijken wij naar jou wensen en uitstraling en zorgen we ervoor dat jij op je mooist bent, op je mooiste dag! Natuurlijk komen wij op de grote dag bij jullie op locatie, zodat de voorbereidingen in alle rust gedaan kunnen worden. (inclusief proefmake-up)

Bruidsarrangement     -     €159
Op je mooist, op je mooiste dag! Om voor de grote dag de voorbereidingen makkelijker te maken hebben we een arrangement samengesteld om de dag compleet te maken. Een gezichtsbehandeling inclusief modeleren van de wenkbrauwen, indien het gewenst is de wenkbrauwen en/of wimpers verven. Een manicure inclusief een set gelpolish en het verzorgen van de make-up op de grote dag(op locatie) inclusief een proefmake-up.